Teamlook меню бутон
Автоматизирано софтуерно решение за растеж на бизнеса

Teamlook свържи се с нас бутон
Позвъни
Teamlook поискай демо бутон
Демо
Свържи се с нас за безплатна опознавателна среща, за да обсъдим какви са проблемите, които срещаш в бизнеса си и как Teamlook може да ти помогне да ги решиш и да ти осигури стабилно бизнес развитие, повече приходи и повече свободно време: (+359) 0887 421 018 (+359) 02 400 11 92 info@teamlook.net Константин Стоянов
Поискай демострация на системата. Онлайн или в твоя офис. Поискай
Лична история
Моята лична мисия е да помогна на възможно най-много собственици на средно големи компании да си осигурят устойчив растеж на бизнеса, постоянен и предвидим ръст на клиентите, повече печалби, и повече свободно време.
Защо създадох автоматизираното софтуерно решение за растеж на бизнеса Teamlook?
В далечните 2002 - 2004 г. работех като главен счетоводител в бързо развиваща се малка счетоводна къща. Усилията на екипа ни бяха насочени основно в увеличаване обема на клиентите, бизнесът се разрастваше и постепенно нарастваше и броят на служителите. Това водеше до все повече задачи за решаване и все повече сложни клиенти за обслужване.
С разрастването на бизнеса непрекъснато се увеличаваше и усещането ми, че контролът върху дейността все повече ми се изплъзва. Често получавах оплаквания от клиенти за пропуснати срокове и неспазени уговорки. Не бях сигурен какво да направя, за да реша тези проблеми. Вече си представях, че бизнесът ще “катастрофира”.
Чрез различни софтуерни приложения като Word, Excel и Outlook се опитвах да създам организация на информацията и задачите, но резултатите бяха незадоволителни и временни. Разглеждах различни други приложения, но нито едно от тях не успя да осигури устойчиво решение.
След месеци лутане и прилагане на неработещи подходи стигнах до идеята, че трябва сам да изградя решение от нулата. Основната ми потребност беше да постигна устойчиво развитие на бизнеса и повишаване на производителността, което гарантирано да доведе до много повече клиенти и ръст на приходите, като същевременно се освободя от ежедневния стрес и усещане за хаос. Консултирах се със софтуерни инженери и избрах подходяща софтуерна технология. Наех програмист и заедно стартирахме създаването на Teamlook, а няколко месеца по-късно се появи първата версия на софтуерното решение, след което продължихме непрекъснато работата, с цел да го подобрим и да програмираме нови възможности.
В началото на 2005 година, вече в качеството си и на партньор в компанията, успешно въведох Teamlook в счетоводната къща. Това ни даде възможност много по-ефективно да управляваме дейностите на компанията – всеки служител знаеше ясно какво да прави, не се пропускаха срокове, контролът беше на високо ниво, неколкократно се увеличи производителността. В резултат на въвеждане на системата лично аз спечелих свободно време, освободих се от усещането за неовладяем хаос и придобих увереност, че бизнесът се развива устойчиво.
Още през първата година от въвеждане на системата увеличената производителност доведе до осезаем ръст в обема на клиентите и нарастване на приходите. Като неочакван бонус автоматизацията на процесите ни позволи да привличаме по-големи клиенти и да работим с по-голям марж на печалбата. Постепенно малката счетоводна къща се превърна в една от най-големите и водещи консултантски компании в България, която работи с големи местни и чуждестранни клиенти и управлява екип от над 40 човека.
Междувременно към системата проявиха интерес и някои наши партньори и клиенти, които също изпитваха силна нужда от нова автоматизирана система на работа в бизнеса си, която гарантирано да им позволи да продължат успешно да го развиват. И при тях резултатите не закъсняха – въвеждането на Teamlook им позволи значително да улеснят работата на екипа си, да повишат ефективността си, да се преборят с хаоса и загубата на време и нерви, и да постигнат ръст на клиентите и печалбата.
Успешните бизнес резултати, които вече 10 години постигат всички компании чрез ефективно и лесно управление на бизнес процесите си с Teamlook, ми доказа категорично, че това софтуерно решение може гарантирано да помогне на всяка средно голяма компания да реализира по-успешно бизнес целите си като постигне многократно по-висока клиентска удовлетвореност и като резултат -ръст на клиентите и приходите.
И така, моята основна мисия е да помогна на много повече собственици на средни компании, чрез системата Teamlook да си осигурят устойчиво разрастване на бизнеса, повече клиенти и печалби, ефективен контрол и автоматизиране на дейностите точно по техния индивидуален модел на работа и повече свободно време за реализиране на други успешни бизнес идеи и лични предизвикателства.
Свържи се с нас за безплатна опознавателна среща, за да обсъдим какви са проблемите, които срещаш в бизнеса си и как Teamlook може да ти помогне да ги решиш и да ти осигури стабилно бизнес развитие, повече приходи и повече свободно време
или
Поискай демонстрация
Отзиви от клиенти
Теодора Маринова - НОВАКОН Видео бутон за стартиране
Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН
Светла Христова - Сканклийн Видео бутон за стартиране
Светла Христова заместник управител на Сканклийн
Видео бутон за стартиране

Виж какви проблеми решава
TEAMLOOK

Модули
виж още
Свържи се с нас за безплатна опознавателна среща, за да обсъдим какви са проблемите, които срещаш в бизнеса си и как Teamlook може да ти помогне да ги решиш и да ти осигури стабилно бизнес развитие, повече приходи и повече свободно време
или
Поискай демонстрация