Teamlook меню бутон
Автоматизирано софтуерно решение за растеж на бизнеса

Teamlook свържи се с нас бутон
Позвъни
Teamlook поискай демо бутон
Демо
Свържи се с нас за безплатна опознавателна среща, за да обсъдим какви са проблемите, които срещаш в бизнеса си и как Teamlook може да ти помогне да ги решиш и да ти осигури стабилно бизнес развитие, повече приходи и повече свободно време: (+359) 0887 421 018 (+359) 02 400 11 92 info@teamlook.net Константин Стоянов
Поискай демострация на системата. Онлайн или в твоя офис. Поискай
Управление на процеси (BPM)
Teamlook BPM (Business Process Management) е изключително гъвкава иновативна система за моделиране на разнообразни бизнес процеси в рамките на компанията. На база на фирмените правила се дефинират съответните процеси и етапи, и служителите ги изпълняват точно по начина, по който са определени. Управителите имат ясен поглед върху изпълнението на дейностите и контролът е в реално време. В резултат на това на служителите са налага ясен и прозрачен стандарт на работа, което увеличава ефективността, качеството на изпълнение на дейностите, нараства конкурентоспособността, има повече доволни клиенти, повече приходи и повече свободно време.

В рамките на всеки отдел от твоята компанията или в рамките на цялата компания протичат неперкъснато различни процеси. Teamlook е адаптивен инструмент, чрез който може да се стандартизира всеки от процесите и да се сложат точни рамки, в които процесът се изпълнява. Примери за процеси:


Виж тук списък на още процеси, които може да се настроят чрез Teamlook в твоята компания. Списъкът не е изчерпателен и ще се радваме да научим за процеси, които ти искаш да стандартизираш.
Teamlook BPM е част от Teamlook - софтуерна система за управление на процеси, съвместната работа и документи, и е специално създадена за компании като твоята - средно големи компании с екипи над 20 души, които имат проблеми с лоша организация и недоволни клиенти, трудно управляват разрастващия се бизнес и биха искали да си осигурят устойчиво нарастване на приходите, автоматичен контрол на дейностите и повече свободно време.

Това, което отличава Teamlook от други софтуерни системи е, че това е система, която дава автоматични решения на индивидуалните проблеми и нужди на бизнеса и благодарение на това компаниите имат повече доволни клиенти, стабилно и постоянно нарастване на приходите и повече свободно време.

Характеристики
Teamlook Адаптивна система
Гъвкавост
Процесите са настройват точно според индивидуалните изисквания на компанията без да се правят компромиси.
Teamlook Процеси
Процеси
Изпълнение на дейностите в компанията по точно утвърден бизнес модел.
Teamlook Контрол
Контрол
Високи нива на контрол на дейностите, включително и с автоматизирани в системата проверки и валидации.
Teamlook Справки
Справки
Teamlook притежава инструмент за конфигуриране и генериране на неограничен набор от справки според нуждите на организацията и потребителя.
Teamlook Работи бързо
Работи Бързо
Автоматизираните операции водят до съкращаване времето на работа и бързо достигане до желания резултат.
Teamlook Търсене
Мощно Търсене
Teamlook предлага мощен инструмент за търсене на процеси. Предефинирани и потребителски филтри с разнообразни комбинаци от критерии за търсене.
Teamlook Импорти и Експорт
Импорт и Експорт
Лесен преход от други системи чрез функции за автоматичен импорт на данни и интеграция чрез Web Services. Teamlook бързо експортира данни и файлове в разнообразни файлови формати.
Teamlook Известяване
Известяване
Teamlook известява съответните служители всеки път, когато е необходимо да предприемат действия по определен процес.
Teamlook Контрол
Контрол на достъпа
Teamlook използва разширен набор от права за достъп и работа с процесите. Определяне на права и според текущото развитие на процеса.
Teamlook Офиси
Виртуален офис
Teamlook осигурява на служителите от различни офиси на компанията да работят в единен виртуален офис и разстоянията да нямат значение.
Отзиви от клиенти
Теодора Маринова - НОВАКОН Видео бутон за стартиране
Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН
Светла Христова - Сканклийн Видео бутон за стартиране
Светла Христова заместник управител на Сканклийн
Интерфейс
Снимки
Teamlook Процеси Фактури от Доставчици
Teamlook Процеси Договори с контрагенти
Teamlook Процеси Договори с контрагенти въвеждане на нов договор
Teamlook Процеси Фактури от Доставчици Справки
Видео
Процеси: Примерен процес - изготвяне, одобрение и подписване на договор
Процеси: Примерен процес - изготвяне, одобрение и подписване на договор Видео бутон за стартиране
Свържи се с нас за безплатна опознавателна среща, за да обсъдим какви са проблемите, които срещаш в бизнеса си и как Teamlook може да ти помогне да ги решиш и да ти осигури стабилно бизнес развитие, повече приходи и повече свободно време
или
Поискай демонстрация
Видео бутон за стартиране

Виж какви проблеми решава
TEAMLOOK

Виж още Модули
виж още
Свържи се с нас за безплатна опознавателна среща, за да обсъдим какви са проблемите, които срещаш в бизнеса си и как Teamlook може да ти помогне да ги решиш и да ти осигури стабилно бизнес развитие, повече приходи и повече свободно време
или
Поискай демонстрация