Teamlook меню бутон

Приложение

За всички отдели:
Вътрешно-фирмени новини, стандарти, съхранение на фирменото познание
Предизвикателство
Предизвикателство

Често компаниите не поставят висок акцент върху разпространението на новини и фирмена политика и стандарти. Обикновено това се прави чрез вътрешни бюлетини на хартия или изпратени по имейл, заповеди и инструкции и др. подобни. Когато не се използва специализирано решение, на служителите не се осигурява лесен достъп до тази информация, което означава, че информацията не достига до тях или достига еднократно без възможност или мотивация да бъде намерена отново, когато е необходимо.
Решение
Решение

Teamlook притежава вгарден инструментариум за разпространение на новини и познание. Определени служители в компанията могат да създават статии, в които описват вътрешни правила, фирмени събития, заповеди, стандарти на работа и т.н., които са с права на достъп и се ползват от останалите служители на компанията. Системата осигурява бързо и лесно намиране на статии, като се търси по различни критерии, включително и по ключови думи. Когато компанията използва за дейността си информация от други уеб сайтове и тези уеб сайтове поддържат RSS канали, тогава Teamlook може да чете ежедневно RSS каналите от другите сайтове и да доставя автоматизирано статиите до съответните служители.

В допълнение може да се използва системата за Създаване, съхранение и популяризиране на процедури, формуляри, инструкции, чрез която се разпространяват всички документи на компанията, свързани с процедури, формуляри и иструкции, включително и по ISO сертификации.
Представеният процес може да се видоизменя според конкретните нужди на компанията, като може да се разшири и с допълнителни функционалности.
Виж още приложения на Teamlook в рамките на компанията:
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация
Отзиви от клиенти
Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН - водеща счетоводна къща в България

"Ежемесечно през компанията минават над 50 000 счетоводни и други счетоводни документи, които се разпределят между счетоводителите за обработка чрез TEAMLOOK.

... след въвеждане на TEAMLOOK, ние осигурихме необходимата стабилна база за предоставяне на качествени услуги, привличане на нови клиенти и разгръщане потенциала на нашите служители.

Вярвам, че комбинацията между гълкава система като TEAMLOOK и подготвен и мотивиран екип, ще бъде печеливша комбинация и занапред."

Светла Христова, заместник управител на Сканклийн - вносител на висококачествени санитарно-хигиенни материали

"Ние се занимаваме с доставка на висококачествени санитарно-хигиенни материали … и клиентите ни ежедневно се посещават от нашите търговци.

Отпадна нуждата от хартиени носитили и информацията вече е по-точна и контролът е по-добър.

Считам, че това ще помогне за увеличаване на продажбите ни и по-добри финансови резултати за в бъдеще."

Модули
Виж Още
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация