Teamlook меню бутон

Приложение

Системна администрация и поддръжка на офиса/сграда:
Тикетинг система за докладване и отстраняване на технически проблеми
Предизвикателство
Предизвикателство

Ежедневно системните администратори и други звена по поддръжка получават запитвания от служителите на компанията за инсталация на софтуер, промяна на права, оправяне на софтуерни проблеми, извършване на ремонт на кабелна мрежа, подмяна на хардуер, извършване на специфични настройки, добавяне на нови потребители, извършване на ремонти и поддръжка на сгради, превозни средства и машини и т.н. Използването на специализирано решение е решаващо за бързото и професионално поемане на ангажиментите.
Решение
Решение

Решението е да се въведе тикетинг система, чрез която всеки потребител може да изпрати заявка към технически отдел (системна администрация, ремонти и др.) за извършване на определени технически дейности. Техническият отдел получава известие за всяка нова заявка и я обработва в съответния срок според вида на запитването. След изпълнение на ангажимента служителят, който е извършил техническите дейности посочва това в системата и заявителят получава известие за приключване на изпълнението по заявката. В процеса на изпънение, системата може да се използва като средство за комуникация между заявителя и техническия отдел по допълнителни възникнали въпроси, относно техническото изпълнение.
Представеният процес може да се видоизменя според конкретните нужди на компанията, като може да се разшири и с допълнителни функционалности.
Виж още приложения на Teamlook в рамките на компанията:
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация
Отзиви от клиенти
Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН - водеща счетоводна къща в България

"Ежемесечно през компанията минават над 50 000 счетоводни и други счетоводни документи, които се разпределят между счетоводителите за обработка чрез TEAMLOOK.

... след въвеждане на TEAMLOOK, ние осигурихме необходимата стабилна база за предоставяне на качествени услуги, привличане на нови клиенти и разгръщане потенциала на нашите служители.

Вярвам, че комбинацията между гълкава система като TEAMLOOK и подготвен и мотивиран екип, ще бъде печеливша комбинация и занапред."

Светла Христова, заместник управител на Сканклийн - вносител на висококачествени санитарно-хигиенни материали

"Ние се занимаваме с доставка на висококачествени санитарно-хигиенни материали … и клиентите ни ежедневно се посещават от нашите търговци.

Отпадна нуждата от хартиени носитили и информацията вече е по-точна и контролът е по-добър.

Считам, че това ще помогне за увеличаване на продажбите ни и по-добри финансови резултати за в бъдеще."

Модули
Виж Още
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация