Teamlook меню бутон

Приложение

Юридически отдел:
Управление на регистър на недвижимите имоти
Предизвикателство
Предизвикателство

Компаниите с множество недвижими имоти трябва да намерят софтуерно решение за поддържане на единен списък на имотите, както и всички документи, свързани с тях. Често това се прави с Excel като най- достъпно решение, но това не осигурява сигурност на информацията и нива на достъп до части от регистъра.
Решение
Решение

Решението е да се въдедат регистри за управление на информацията на недвижимите имоти като:
  • Регистър на недвижимите имоти - това е списък на недвижимите имоти с указване на данни, които описват недвижимия имот като например: вид, адрес, район, площ, предназначение, наемател/ползвател и т.н
  • Регистър на документите за недвижимите имоти - изчерпателен списък на всички документи, свързани с недвижими имоти, указващ: вид документ, дата на издаване, срок на валидност, издател, недвижим имот
Представеният процес може да се видоизменя според конкретните нужди на компанията, като може да се разшири и с допълнителни функционалности.
Виж още приложения на Teamlook в рамките на компанията:
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация
Отзиви от клиенти
Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН - водеща счетоводна къща в България

"Ежемесечно през компанията минават над 50 000 счетоводни и други счетоводни документи, които се разпределят между счетоводителите за обработка чрез TEAMLOOK.

... след въвеждане на TEAMLOOK, ние осигурихме необходимата стабилна база за предоставяне на качествени услуги, привличане на нови клиенти и разгръщане потенциала на нашите служители.

Вярвам, че комбинацията между гълкава система като TEAMLOOK и подготвен и мотивиран екип, ще бъде печеливша комбинация и занапред."

Светла Христова, заместник управител на Сканклийн - вносител на висококачествени санитарно-хигиенни материали

"Ние се занимаваме с доставка на висококачествени санитарно-хигиенни материали … и клиентите ни ежедневно се посещават от нашите търговци.

Отпадна нуждата от хартиени носитили и информацията вече е по-точна и контролът е по-добър.

Считам, че това ще помогне за увеличаване на продажбите ни и по-добри финансови резултати за в бъдеще."

Модули
Виж Още
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация