Teamlook меню бутон

Приложение

Юридически отдел:
Съхранение на знания и съдебна практика
Предизвикателство
Предизвикателство

В процеса на работата, юридическият отдел трупа много практически опит и знания, които може да използва в бъдеще. Добра практика е тези знания да се записват и в бъдеще да могат да бъдат намерени, анализирани и използвани.
Решение
Решение

Да се въведе единен регистър за съхранение на знанията и практиката на юридическия отдел. Целта е на едно място да се записват систематично всички нови знания и практики, да се актуализират съществуващите, лено да бъдат намирани при необходимост от всеки юрист.

Към всяко съхранено знание могат да се добавят неограничен брой документи, които да подкрепят тезите. Може да се въведе набор от ключови думи, които да се използват за търсене и групиране на данните. Може да се направят връзки между казусите, както и да се поддържат версии на валидност, ако се променя законодателството или практиката. Ако юридическият отдел функционира в рамките на няколко държави, може да се въведе критерий за правна рамка, за да става ясно за коя държава се отнася случая.

Представеният процес може да се видоизменя според конкретните нужди на компанията, като може да се разшири и с допълнителни функционалности.
Виж още приложения на Teamlook в рамките на компанията:
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация
Отзиви от клиенти
Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН - водеща счетоводна къща в България

"Ежемесечно през компанията минават над 50 000 счетоводни и други счетоводни документи, които се разпределят между счетоводителите за обработка чрез TEAMLOOK.

... след въвеждане на TEAMLOOK, ние осигурихме необходимата стабилна база за предоставяне на качествени услуги, привличане на нови клиенти и разгръщане потенциала на нашите служители.

Вярвам, че комбинацията между гълкава система като TEAMLOOK и подготвен и мотивиран екип, ще бъде печеливша комбинация и занапред."

Светла Христова, заместник управител на Сканклийн - вносител на висококачествени санитарно-хигиенни материали

"Ние се занимаваме с доставка на висококачествени санитарно-хигиенни материали … и клиентите ни ежедневно се посещават от нашите търговци.

Отпадна нуждата от хартиени носитили и информацията вече е по-точна и контролът е по-добър.

Считам, че това ще помогне за увеличаване на продажбите ни и по-добри финансови резултати за в бъдеще."

Модули
Виж Още
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация