Teamlook меню бутон

Приложение

Отдел Закупуване:
Процес на избор на доставчици (Procurment)
Предизвикателство
Предизвикателство

Изборът на доставчици оказва пряко влияние върху качеството на функциониране на цялата компания. За по-съществените покупки е особено важно процесът да премине през ясен стандартизиран модел.

Изборът на доставчици особено се затруднява в компании, в които процесът възниква често.

Решение
Решение

Решението е да се въведе единна система за избор на доставчици, която може да се обвърже и със Системата за Управление на процесите по закупуване на стоки, услуги и дълготрайни активи

По този начин се създава единна и прозрачна система за избор на доставчици с възможност да се добавят висчик приложими файлове, документи и оферти, включително обосновка за избора на съответния доставчик.

И тъй като това е процес, чрез системата може да се прави ясно разграничение на приключилите процеси и тези, които са в процес на изпълнение.

Представеният процес може да се видоизменя според конкретните нужди на компанията, като може да се разшири и с допълнителни функционалности.
Виж още приложения на Teamlook в рамките на компанията:
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация
Отзиви от клиенти
Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН - водеща счетоводна къща в България

"Ежемесечно през компанията минават над 50 000 счетоводни и други счетоводни документи, които се разпределят между счетоводителите за обработка чрез TEAMLOOK.

... след въвеждане на TEAMLOOK, ние осигурихме необходимата стабилна база за предоставяне на качествени услуги, привличане на нови клиенти и разгръщане потенциала на нашите служители.

Вярвам, че комбинацията между гълкава система като TEAMLOOK и подготвен и мотивиран екип, ще бъде печеливша комбинация и занапред."

Светла Христова, заместник управител на Сканклийн - вносител на висококачествени санитарно-хигиенни материали

"Ние се занимаваме с доставка на висококачествени санитарно-хигиенни материали … и клиентите ни ежедневно се посещават от нашите търговци.

Отпадна нуждата от хартиени носитили и информацията вече е по-точна и контролът е по-добър.

Считам, че това ще помогне за увеличаване на продажбите ни и по-добри финансови резултати за в бъдеще."

Модули
Виж Още
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация