Teamlook меню бутон

Приложение

Отдел Човешки ресурси:
Управление на информацията за персонала
Предизвикателство
Предизвикателство

Регистърът на персонала е основен регистър в HR дейностите на компанията. Чрез него се поддържа обща информация за служителите на компанията и може да се използва като източник на данни за служителите в различни процеси. Когато не се използва софтуерна система или HRMS софтуер, регистърът се поддържа обикновено или на хартия или чрез Excel, а това води след себе си до липса на ефективност и трудно използване на информацията.
Решение
Решение

Решението е да се въведе регистър на персонала. Регистърът съхранява данни за всеки служител на компанията, като може да се поддържат най-различен тип информация като: имена, егн, дата на постъпване, дата на напускане, специфични договорки, връзка към атестации, връзка към трудово досие, възраст, пол, отдел, длъжност и т.н.

Всичко това се използва като еднинна система за управление на информацията, свързана с персонала като например:
Представеният процес може да се видоизменя според конкретните нужди на компанията, като може да се разшири и с допълнителни функционалности.
Виж още приложения на Teamlook в рамките на компанията:
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация
Отзиви от клиенти
Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН - водеща счетоводна къща в България

"Ежемесечно през компанията минават над 50 000 счетоводни и други счетоводни документи, които се разпределят между счетоводителите за обработка чрез TEAMLOOK.

... след въвеждане на TEAMLOOK, ние осигурихме необходимата стабилна база за предоставяне на качествени услуги, привличане на нови клиенти и разгръщане потенциала на нашите служители.

Вярвам, че комбинацията между гълкава система като TEAMLOOK и подготвен и мотивиран екип, ще бъде печеливша комбинация и занапред."

Светла Христова, заместник управител на Сканклийн - вносител на висококачествени санитарно-хигиенни материали

"Ние се занимаваме с доставка на висококачествени санитарно-хигиенни материали … и клиентите ни ежедневно се посещават от нашите търговци.

Отпадна нуждата от хартиени носитили и информацията вече е по-точна и контролът е по-добър.

Считам, че това ще помогне за увеличаване на продажбите ни и по-добри финансови резултати за в бъдеще."

Модули
Виж Още
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация