Teamlook меню бутон

Приложение

Отдел Човешки ресурси:
Управление на атестациите
Предизвикателство
Предизвикателство

Изготвянето и анализа на атестации на служителите обикновено се осъществява на хартия или чрез използването на HRMS софтуер. Работата на хартиен носител прави процеса тромав без добра възможност за лесно обобщаване на данните и бърз анализ.
Решение
Решение

Решението е да се въведе единен регистър на атестациите. Чрез този регистър всеки ръководител на отдел под стандартна форма в точно определен диапазон от време изготвя атестации на служителите в отдела. След като атестациите бъдат създадени могат лесно да се анализират чрез инструметите за справки и търсене на данни, а оттам и да се вземат съответните решения.
Представеният процес може да се видоизменя според конкретните нужди на компанията, като може да се разшири и с допълнителни функционалности.
Виж още приложения на Teamlook в рамките на компанията:
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация
Отзиви от клиенти
Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН - водеща счетоводна къща в България

"Ежемесечно през компанията минават над 50 000 счетоводни и други счетоводни документи, които се разпределят между счетоводителите за обработка чрез TEAMLOOK.

... след въвеждане на TEAMLOOK, ние осигурихме необходимата стабилна база за предоставяне на качествени услуги, привличане на нови клиенти и разгръщане потенциала на нашите служители.

Вярвам, че комбинацията между гълкава система като TEAMLOOK и подготвен и мотивиран екип, ще бъде печеливша комбинация и занапред."

Светла Христова, заместник управител на Сканклийн - вносител на висококачествени санитарно-хигиенни материали

"Ние се занимаваме с доставка на висококачествени санитарно-хигиенни материали … и клиентите ни ежедневно се посещават от нашите търговци.

Отпадна нуждата от хартиени носитили и информацията вече е по-точна и контролът е по-добър.

Считам, че това ще помогне за увеличаване на продажбите ни и по-добри финансови резултати за в бъдеще."

Модули
Виж Още
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация