Teamlook меню бутон

Използвайки нашия сайт потвърждавате, че сте прочели и разбирате нашата политика за бисквитките.

Разбрах

Блогът на Teamlook за технологии и управление на бизнеса

Клиентите за Teamlook: НОВАКОН (видео)

Публикувано на 04.05.2015, автор Константин Стоянов

Видеото представя интервю с Теодора Маринова за ползите от Teamlook. Теодора Маринова е изпълнителен директор на НОВАКОН – водеща компания за пейрол и счетоводни услуги.

„Проблемът, пред който се изправихме с разрастването на бизнеса, бе как да управляваме потоците от информация на фона на нарастващия брой служители.“ каза Теодора Маринова, съосновател и изпълнителен директор.

„Вече работехме с над 180 комапнии от различни индустрии. Ежедневният поток от информация към НОВАКОН, и най-вече счетоводни и други документи, стана значителен. В същото време анализът ни показа, че голяма част от времето на нашия екип е ангажирано с получаване, разпределяне и сортиране на документация за обработкa.“

НОВАКОН използва Teamlook като система за управление на документи и система за съвместна работа (teamwork) и управление на проекти. Teamlook пести време, намалява разходите, подобрява имиджа пред клиенти и партньори и увеличава продажбите.

„Ежемесечно в комапaнията минават над 50 хиляди фактури и други счетоводни документи, които се разпределят между счетоводителите за обработка, чрез Teamlook . Това директно повлия за постигането на по-висока рентабилност.“

НОВАКОН също използва Teamlook като канал за комуникация със своите клиенти. Много от клиентите предпочитат да работят със сканирани документи. Те получават директен достъп до Teamlook, чрез който ъплоудват документи директно от офисите си.

Чрез Teamlook, НОВАКОН разширява мрежата си от служители без да е необходимо да наема допълнителни офис площи.

„Teamlook ни донесе и още ползи – позволи ни да наемем и оперативни счетоводители, които да работят от вкъщи, включително и от други градове. Системата осигури по-голяма гъвкавост в изпълнението на работните ангажименти и на служителите в офиса. Всичко това допринесе за съкръщаване на разходи, във връзка с намалената нужда от офис пространство и управлението на заетостта в комапнията.“.

Понастоящем НОВАКОН продължава да предоставя висококачествени професионални услуги, постигайки по-висока удовлетвореност на своите клиенти, включително чрез използване възможностите на Teamlook.

„Вярвам, че комбинацията от гъвкава система като Teamlook и подготвен, и мотивиран екип ще бъде печеливша комбинация и занапред.“.

Категории: Клиентите за Teamlook
Етикети: NOVACON Bulgaria, Teamlook Customer Stories, клиентите за нас, НОВАКОН

Виж още статии

Отзиви от клиенти

Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН - водеща счетоводна къща в България

"Ежемесечно през компанията минават над 50 000 счетоводни и други счетоводни документи, които се разпределят между счетоводителите за обработка чрез TEAMLOOK.

... след въвеждане на TEAMLOOK, ние осигурихме необходимата стабилна база за предоставяне на качествени услуги, привличане на нови клиенти и разгръщане потенциала на нашите служители.

Вярвам, че комбинацията между гълкава система като TEAMLOOK и подготвен и мотивиран екип, ще бъде печеливша комбинация и занапред."

Светла Христова, заместник управител на Сканклийн - вносител на висококачествени санитарно-хигиенни материали

"Ние се занимаваме с доставка на висококачествени санитарно-хигиенни материали … и клиентите ни ежедневно се посещават от нашите търговци.

Отпадна нуждата от хартиени носитили и информацията вече е по-точна и контролът е по-добър.

Считам, че това ще помогне за увеличаване на продажбите ни и по-добри финансови резултати за в бъдеще."

Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация