Teamlook меню бутон

Използвайки нашия сайт потвърждавате, че сте прочели и разбирате нашата политика за бисквитките.

Разбрах

Блогът на Teamlook за технологии и управление на бизнеса

Клиентите за Teamlook: Сканклийн (видео)

Публикувано на 11.06.2015, автор Константин Стоянов

Видеото представя интервю със Светла Христова за ползите от Тиймлук. Светла Христова е заместник управител на Сканклийн – водеща компания за доставка на висококачествени санитарно-хигиенни материали.

„Съществено предизвикателство в нашия бизнес е как да управляваме процеса на продажби и най-вече генерирането на нови поръчки.“ каза Светла Христова.

Преди въвеждането на Тиймлук търговците ръчно са попълвали на хартия протоколи за посещение при клиенти, в който са описвали нуждите и намеренията на клиентите. След това тези данни са били прехвърляли в Ексел и всяка седмица са били изпращани към офиса на Сканклийн, където отделен служител се е занимавал с обединяването на информацията, но това е било съпроводено с редица трудности – формално и ненавременно попълване, възможност за анализ едва в края на месеца, невъзможност за адекватно планиране на доставки и стимулиране на продажбите, загуба на потенциални приходи.

“В Тиймлук вече протоколът е в електронен вид, търговците са снабдени с таблети, така че те на момента или на самата среща, или малко след нея, могат да попълнят данните бързо и лесно и ние веднага да ги видим в системата. Отпадна нуждата от хартиени носители и информацията вече е по-точна, и контролът е по-бърз.” каза Светла Христова.

Въз основа на данните от въведените протоколи за посещения, системата прави проверки, поставя автоматично задачи или изпраща съобщения до служителите за подсещане за предстоящи събития, важни дати, срещи или изтичане на договори.

Обмисля се свързване на Тиймлук със складовата програма на компанията с цел да се подобрят други процеси и дейности на Сканклийн.

Считам, че това ще спомогне за увеличаване на продажбите ни и по-добри финансовите резултати за в бъдеще.”

Категории: Клиентите за Teamlook
Етикети: Scanclean, Teamlook Customer Stories, клиентите за нас, Сканклийн

Виж още статии

Отзиви от клиенти

Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН - водеща счетоводна къща в България

"Ежемесечно през компанията минават над 50 000 счетоводни и други счетоводни документи, които се разпределят между счетоводителите за обработка чрез TEAMLOOK.

... след въвеждане на TEAMLOOK, ние осигурихме необходимата стабилна база за предоставяне на качествени услуги, привличане на нови клиенти и разгръщане потенциала на нашите служители.

Вярвам, че комбинацията между гълкава система като TEAMLOOK и подготвен и мотивиран екип, ще бъде печеливша комбинация и занапред."

Светла Христова, заместник управител на Сканклийн - вносител на висококачествени санитарно-хигиенни материали

"Ние се занимаваме с доставка на висококачествени санитарно-хигиенни материали … и клиентите ни ежедневно се посещават от нашите търговци.

Отпадна нуждата от хартиени носитили и информацията вече е по-точна и контролът е по-добър.

Считам, че това ще помогне за увеличаване на продажбите ни и по-добри финансови резултати за в бъдеще."

Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация