Teamlook меню бутон

Използвайки нашия сайт потвърждавате, че сте прочели и разбирате нашата политика за бисквитките.

Разбрах

Клиентите на Teamlook

TEAMLOOK е за всички компании, които имат стремеж да оптимизират времето и дейностите си.
Успешно се използва в следните индустрии:

Търговия на Едро и Дистрибуция Счетоводни Къщи Земеделски Компании Лекарства и Хранителни добавки Хотели Производство Лизинг и Застраховане Транспорт и логистика Адвокатски дружества Държавна администрация

Част от клиентите на TEAMLOOK:

Музикаутор (авторски права) Българска Агенция за Експортно Застраховане (БАЕЗ) (експортно застраховане) Агрион (земеделска компания) Хипо Алпе Адриа Лизинг (лизингова компания) Арте Хотел Велинград (хотел) Хави Логистикс (логистична компания) Витаголд (производство на хранителни добавки) С и Т България (внос на хардуер) Витаслим (производство на хранителни добавки) НОВАКОН България (счетоводна къща) Хотел Оазис Дел Маре (хотел) Германиа ООД (счетоводна къща) Сканклийн (дистрибутор на хигиенни материали) Върв Тийс (производител на продукти от джинджифил) Пикадили (верига супермаркети) Оркид Спортс Карс (официален вносител на Порше) Вита Херб (производство на хранителни добавки) Имиджмейкърс (маркетинг и реклама) Профит ООД (счетоводна къща) Класик мебели (производство на мебели) Домейн Мараш (производство на вина) Кроу Груп (отпадъци цветни и черни метали) Пос БГ (хардуер и IT услуги) Терра Виталис (земеделие) Веломания Драг (производство и търговия с веолсипеди) КВС Агро (дистрибутор на торове)

Отзиви от клиенти

Теодора Маринова, изпълнителен директор на НОВАКОН - водеща счетоводна къща в България

"Ежемесечно през компанията минават над 50 000 счетоводни и други счетоводни документи, които се разпределят между счетоводителите за обработка чрез TEAMLOOK.

... след въвеждане на TEAMLOOK, ние осигурихме необходимата стабилна база за предоставяне на качествени услуги, привличане на нови клиенти и разгръщане потенциала на нашите служители.

Вярвам, че комбинацията между гълкава система като TEAMLOOK и подготвен и мотивиран екип, ще бъде печеливша комбинация и занапред."

Светла Христова, заместник управител на Сканклийн - вносител на висококачествени санитарно-хигиенни материали

"Ние се занимаваме с доставка на висококачествени санитарно-хигиенни материали … и клиентите ни ежедневно се посещават от нашите търговци.

Отпадна нуждата от хартиени носитили и информацията вече е по-точна и контролът е по-добър.

Считам, че това ще помогне за увеличаване на продажбите ни и по-добри финансови резултати за в бъдеще."

Референции

Анатоли Георгиев, изпълнителен директор на Агрион Инвест АД
Анатоли Георгиев, изпълнителен директор на Агрион Инвест АД

Чрез системата организираме ключови за нашето Дружество процеси като управление на Искания за закупуване на стоки, активи и услуги, Управление на взаимоотношенията с клиенти, Управление на договорни взаимоотношения.

Тиймлук ни спестява време и увеличава контрола върху процесите и дейностите в компанията.

Агрион Инвест АД препоръчва софтуерното решение TEAMLOOK на всички организации, които имат стремеж да подобрят дейностите си и да увеличат контрола върху тяхното изпълнение.

Панайот Филипов (изп. директор) и Момчил Ройнев (прокурист) от Българска Агенция за Експортно Застраховане АД (БАЕЗ)
Панайот Филипов (изп. директор) и Момчил Ройнев (прокурист) от Българска Агенция за Експортно Застраховане АД (БАЕЗ)

Чрез Teamlook успешно организираме част от дейността на дружеството като входяща и изходяща кореспонденция, вътрешна поща и движение на документи.

Teamlook ни осигурява възможност за лесно търсене и бързо намиране на необходимата информация в различни сечения по контрагенти, по щети, застрахователни полици и др. разнообразни критерии.

Teamlook се доказа като незаменим помощник в изпълнение на текущите задачи и осигурява ефективен контрол на достъпа до информацията и взаимосвързаност между документите.

БАЕЗ удостоверява, че Teamlook е надеждно софтуерно решение, с което всяка компания може ефективно да създаде индексиран електронен архив, с което значително да подобри потоците на информация и контролът върху данните.

Цветка Михайлова, управител на Витаслим ООД
Цветка Михайлова, управител на Витаслим ООД

Благодарение на Тиймлук управляваме дейността на търговскитие и медицинските ни представители. Това се изразява в текущо планиране, отчитане и контрол на дейностите на двата екипа.

Витаслим ООД препоръчва Тиймлук ООД като коректен и надежден партньор с богат опит в конфигурирането на процеси и предоставяне на персонализирани софтуерни решения.

Георги Маринов, управител на НОВАКОН България ООД
Георги Маринов, управител на НОВАКОН България ООД

Повече от 10 години успешно работим със система за управление на електронни документи и процеси TEAMLOOK, чрез която ефективно управляваме почти изцяло дейността си.

Понастоящем твърдо мога да заявя, че не бихме могли да постигнем ефективност, бързина и качество на предоставяните от нас услуги за различните проекти без гъвкавостта на система TEAMLOOK.

Препоръчвам TEAMLOOK на всяка компания, която има желание да автоматизира и направи по-ефективни процесите си.

Любомир Ганев, управител на Д и Д Консултинг ООД
Любомир Ганев, управител на Д и Д Консултинг ООД

Преди година внедрихме в дейността си софтуерното решение Teamlook по персонализиран за нас модел. Това ни помогна да организираме дейността си по различни проекти – получаваме документи по криптиран канал, разпределяме документите по проекти, съответните отговорници извършват проверка и изготвят необходимите доклади.

Teamlook създаде възможност участниците в проектите да получат своевременен дистанционен достъп до хранилището с документи и по всяко време да могат да извършват съответните необходими действия.

Ежедневно Teamlook ни изпраща имейли с иформация за просрочени и подлежащи на просрочие срокове, което направи по-ефективен контрола върху дейността ни.

Препоръчваме Teamlook като надежден и гъвкав софтуер за организиране на дейностите в компанията.

Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация