Teamlook меню бутон

Използвайки нашия сайт потвърждавате, че сте прочели и разбирате нашата политика за бисквитките.

Разбрах

Приложение по Отдели

За всички отдели
Вътрешно-фирмени новини, стандарти, съхранение на фирменото познание
Предизвикателство
Предизвикателство
Често компаниите не поставят висок акцент върху разпространението на новини и фирмена политика и стандарти. Обикновено това се прави чрез вътрешни бюлетини на хартия или изпратени по имейл, заповеди и инструкции и др. подобни. Когато не се използва специализирано решение, на служителите не се осигурява лесен достъп до тази информация, което означава, че информацията не достига до тях или достига еднократно без възможност или мотивация да бъде намерена отново, когато е необходимо.
Решение
Решение
Teamlook притежава вгарден инструментариум за разпространение на новини и познание. Определени служители в компанията могат да създават статии, в които описват вътрешни правила, фирмени събития, заповеди, стандарти на работа и т.н., които са с права на достъп и се ползват от останалите служители на компанията. Системата осигурява бързо и лесно намиране на статии, като се търси по различни критерии, включително и по ключови думи. Когато компанията използва за дейността си информация от други уеб сайтове и тези уеб сайтове поддържат RSS канали, тогава Teamlook може да чете ежедневно RSS каналите от другите сайтове и да доставя автоматизирано статиите до съответните служители.

В допълнение може да се използва системата за Създаване, съхранение и популяризиране на процедури, формуляри, инструкции, чрез която се разпространяват всички документи на компанията, свързани с процедури, формуляри и иструкции, включително и по ISO сертификации.
Представеният процес може да се видоизменя според конкретните нужди на компанията, като може да се разшири и с допълнителни функционалности.
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация