Teamlook меню бутон

Използвайки нашия сайт потвърждавате, че сте прочели и разбирате нашата политика за бисквитките.

Разбрах

Приложение по Отдели

Маркетингов отдел
Управление на проекти за маркетингови кампании
Предизвикателство
Предизвикателство
Планирането и изпълнението на маркетингови програми е сложен процес, който изисква моделиране на задачи на различни специалисти - дизайнери, копирайтъри, криейтив специалисти, връзки с медии и др. Всичко това води до необходимостта от използване на софтуерна система, която да организира тези процеси. Често се използва Excel като най-бързо и възможно решение, но това води до редица проблеми, свързани с осигуряване на съвместна работа, контрол на достъпа, контрол на изпълнението, сигурност на съхранението на данните.
Решение
Решение
Решението е да се използва системата за управление на проекти на Teamlook за създаване на маркетингов проект за конкретната маркетингова кампания. Осигурява се достъп до проекта на всички заинтересовани страни - дизайнери, копирайтъри, общи организатори, връзки с медии, криейтив специалисти и т.н. Проектът съдържа в себе си списък от най-различни задачи, подредени в етапи и подетапи. Ръководителят на проекта може да вижда и модерира всички задачи и ресурси в проекта. Всеки друг участник в проекта може да вижда и работи само със задачите и ресурсите, до които има достъп. В рамките на проекта могат да се инициират дискусии, в които всеки заинтересован оставя свой коментар. Към проекта могат да се прилагат файлове. По този начин всички дейности и ресурси, свързани с проекта попадат в единен информационен калъп, което води до лесен и навременен контрол, бързо преструктуриране на ангажиментите, ясен поглед върху частта от проекта, до която съответния служител има достъп, изпълнение в срок на поетите ангажименти. Мениджърът на маркетинговия отдел има възможност да проследява изпълнението на всички стартирали маркетингови проекти и да нанася своевременно корекции, ако е необходимо.
Представеният процес може да се видоизменя според конкретните нужди на компанията, като може да се разшири и с допълнителни функционалности.
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация