Teamlook меню бутон

Използвайки нашия сайт потвърждавате, че сте прочели и разбирате нашата политика за бисквитките.

Разбрах

Приложение по Отдели

Маркетингов отдел
Управление на маркетингови мероприятия като участия в изложения, участия в брошури, реклами в онлайн, социални и офлайн медии
Предизвикателство
Предизвикателство
Търговските представители ежедневно посещават множество търговски обекти за взимане на заявка, мързъндайзинг и др. търговски и маркетнингови дейности. Често при посещение на конкретен търговски обект възникват възможности за маркетингови мероприятия като брандиране на витрина, участие в брошура, провеждане на специална промоция, стимулиране на продавачите и др. Навременното и структурирано комуникиране на тези необходимости е ключов фактор за бързо и адекватно взимане на решение и извършване на съответните действия.
Решение
Решение
Чрез TEAMLOOK се създава маркетингов регистър, чрез който всеки търговски представител може да заяви маркетингово мероприятие още докато е в търговския обект, включително и да приложи снимков материал. Слез стартиране на заявката, заявката стига до отговорните служители от маркетниговия отдел за взимане на решение. След взимане на решение, търговският представител получава индикация и инструкция за последващи действия. Ако е необходимо извършване на допълнителни действия по отношение на извършване на дизайн, печат на брошури, ценови листи и др., маркетнинговият отдел използва този регистър за отследяване на съответните задачи.
Представеният процес може да се видоизменя според конкретните нужди на компанията, като може да се разшири и с допълнителни функционалности.
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация