Teamlook меню бутон

Използвайки нашия сайт потвърждавате, че сте прочели и разбирате нашата политика за бисквитките.

Разбрах

Приложение по Отдели

Юридически отдел
Съхранение на знания и съдебна практика
Предизвикателство
Предизвикателство
В процеса на работата, юридическият отдел трупа много практически опит и знания, които може да използва в бъдеще. Добра практика е тези знания да се записват и в бъдеще да могат да бъдат намерени, анализирани и използвани.
Решение
Решение

Да се въведе единен регистър за съхранение на знанията и практиката на юридическия отдел. Целта е на едно място да се записват систематично всички нови знания и практики, да се актуализират съществуващите, лено да бъдат намирани при необходимост от всеки юрист.

Към всяко съхранено знание могат да се добавят неограничен брой документи, които да подкрепят тезите. Може да се въведе набор от ключови думи, които да се използват за търсене и групиране на данните. Може да се направят връзки между казусите, както и да се поддържат версии на валидност, ако се променя законодателството или практиката. Ако юридическият отдел функционира в рамките на няколко държави, може да се въведе критерий за правна рамка, за да става ясно за коя държава се отнася случая.

Представеният процес може да се видоизменя според конкретните нужди на компанията, като може да се разшири и с допълнителни функционалности.
Имаш въпроси?
Обади ни се сега!
0887 421 018
или
Поискай демонстрация